Tuotteiden kuvaukset

Bambuinen tiskirätti on Kiertin klassikko – tuotannossa jo vuodesta 2008. Tuote on kaksinkertaista kotimaista bambujoustofroteeta, ja todella imukykyinen. Sopii niin keittiöön tiskirätiksi, kuin kaikkeen kodin yleissiivoukseen. Pölyjen pyyhinnässä tämä rätti toimii pintarakenteensa ansiosta sekä kuivana että märkänä. Kovan imukykynsä johdosta tämä on hieman hitaammin kuivuva kuin hamppuinen tiskirätti, mutta ei silti ala helposti tuoksahtaa tunkkaiselta. Materiaali on 82 % pehmeää bambuviskoosia ja kestävyyttä on tuomassa 18% polyesteria. Pesu kuudessakymmenessä asteessa.

 

Valmistus: Materiaali tulee Suomeen lankana ja neulotaan kankaaksi Orivedellä. Valmis kangas painetaan käsin Porvoossa, jossa tuotteet myös ommellaan ja viimeistellään.

kierti-tuotteiden-kuvaukset
kierti-tuotteiden-kuvaukset
kierti-tuotteiden-kuvaukset

Hamppuinen tiskirätti on karheampi, ja sopii hyvin kaikkeen hankaukseen – naarmuttamatta kuitenkaan pintoja. Lapsiperheiden suosikki! Erään vakioasiakkaamme sanoin: ”Tällä lähtee jopa se sementoitunut puuro syöttötuolista”. Hamppuinen tiskirätti on yksinkertaista kangasta ja kuivuu nopeasti. Materiaali on 88% hamppu-puuvillasekoitetta ja 12% polyesteria. Pesu kuudessakymmenessä asteessa.

 

Valmistus: Materiaali tulee Suomeen lankana ja neulotaan kankaaksi Orivedellä. Silloin tällöin tuotannossa on myös kangaseriä, joita ei ole neulottu Suomessa. Valmis kangas painetaan käsin Porvoossa, jossa tuotteet myös ommellaan ja viimeistetään.

kierti-tuotteiden-kuvaukset
kierti-tuotteiden-kuvaukset

Bambuinen lattiapyyhin on kaksinkertaista bambujoustofroteeta. Sopii sekä pölyjen kuivamoppaukseen, että kostea-/nihkeäpyyhintään. Sopii noin 40 cm leveisiin lattianpesuvälineisiin. Toki tämä pyyhin imaisee myös ihan sillään kaatuneen vesilasin tai pyyhkäisee lemmikin ja omistajan kurajäljet eteisestä. Materiaali on 82 % pehmeää bambuviskoosia ja kestävyyttä on tuomassa 18% polyesteria. Pesu kuudessakymmenessä asteessa.

 

Valmistus: Materiaali tulee Suomeen lankana ja neulotaan kankaaksi Orivedellä. Valmis kangas painetaan käsin Porvoossa, jossa tuotteet myös ommellaan ja viimeistetään.

kierti-tuotteiden-kuvaukset

Keittiöpyyhe on Euroopassa valmistettua puuvillapellavaa (50% / 50%). Materiaali on loistava keittiöpyyhe-käytössä, sillä se ei juurikaan nukkaa ja tulee muutaman pesun jälkeen erittäin imukykyiseksi. Kutistuma pituussuuntaan noin 5 %, kuositellaan kosteana pituussuuntaan venyttäen. Pesu kuudessakymmenessä asteessa.

 

Valmistus: Kangas on valmistettu Euroopassa. Pyyhkeet leikataan Aitoossa, painetaan samassa paikassa osittain aurinkosähköä käyttäen (laskennallisesti joka neljäs pyyhe on painettu täysin aurinkosähköllä), ommellaan Pirkanmaalla ja viimeistetään Porvoossa.